Julehilsen fra Easy Gruppen AS

Julehilsen fra Easy Gruppen AS

Vi ønsker å benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Det har vært et spennende og begivenhetsrikt år for oss, med etablering av Easy Gruppen AS. Vi vil gjerne takke dere alle for den varme velkomsten vi har fått i 2023. Det har vært en stor glede for oss og få muligheten til å levere Easy hallen til så mange. 

Vi er veldig takknemlige for tilliten dere har vist oss og for at dere har valgt å handle hos oss. Vi jobber hardt for å levere kvalitet og profesjonalitet i alt vi gjør, og vi er glade for å se at vårt arbeid blir verdsatt.

Vi vil også benytte anledningen til å takke våre fantastiske montører som har vært med å bygge opp firmaet til det det er i dag, og som har stått på for kundene våre. Deres dedikasjon og engasjement har vært uvurderlig, og vi er stolte av å ha de med på laget. Vi vil også takke de flotte ridejentene vi sponser for den gode innsatsen de har gjort både på og utenfor ridebanen i år.

I julehøytiden er det viktig å sette pris på de små øyeblikkene og verdsette de rundt oss. Vi håper at dere alle får en fredelig og gledelig jul sammen med deres kjære. Ta vare på hverandre og skap gode minner.

Vi ser frem til det kommende året med spenning og optimisme. Vi vil fortsette å jobbe hardt for å møte våre kunders behov og forventninger, og vi håper å fortsette å vokse og utvikle oss sammen med dere.

Takk igjen for den varme velkomsten og tilliten dere har vist oss. Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår.

Med vennlig hilsen

Easy Gruppen AS

 

 

Tilbake til bloggen