Om oss

Easy Gruppen AS ble etablert i 2023 av Stein Iversen og Heidi Martinussen. Selv om vi er et relativt nystartet firma, har vi som jobber her lang relevant erfaring, og er et trygt valg som leverandør og samarbeidspartner.

Både Heidi og Stein har lang erfaring innen ledelse og drift. Gjennom et aktivt arbeidsliv i ledende stillinger har begge opparbeidet erfaring både innen salg, innkjøp, logistikk, økonomi og markedsføring. Har erfaring både med salg B2B og B2C, også fra andre firma som selger plasthaller / lagerløsninger.

Vi forventer at våre kunder vil ha fokus på pris, kvalitet, leveringstid samt dokumentasjon. Vi vet at det er viktig for deg som kunde at vi kan levere tegninger på fundament, gode manualer/illustrasjoner som kan benyttes ved montering, samt bistå i forbindelse med montasje om ønskelig. 

Vårt mål er å være en være en konkurransedyktig utfordrer til våre etablerte konkurrenter som leverandør av plasthaller til bedrifter og privatmarkedet. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge oss.

Målsetningen skal sikres ved å ha fokus på teknisk kvalitet og priser, og ved å gjøre det EASY for våre kunder og velge oss. Vi skal i størst mulig grad selge lagerførte standardiserte produkter med kort leveringstid. Vi skaper verdier for våre kunder ved å tilby en effektiv totaløkonomi gjennom rimelige og fleksible løsninger. Våre kjerneverdier er pålitelighet, respekt og profesjonalitet. Vi etterstreber å ha et godt arbeidsmiljø for våre ansatte, og har som mål å ikke belaste det ytre miljø mer enn absolutt nødvendig.

Vi har kontorer og lager på Askøy, et montasjeteam som kan montere om ønskelig, og vi kan levere over hele landet.