Ofte stilte spørsmål

Kan jeg montere selv?

Det er ingen problem å montere hallen selv. Med 2-3 personer + tilgang til lift er det lett overkommelig å ferdigstille hallen. Det følger selvfølgelig med monteringsbeskrivelse på norsk. Dette er som “Lego” for voksne.

Hvor lang tid tar det å montere en hall?

Tiden det tar er avhengig av størrelsen på hallen. For de minste hallene bruker man 2-3 dager og de største hallene ca. 6-8 dager.

Er det mulig å få hjelp under montering?

Vi i Easy Gruppen tilbyr teknisk monteringsveiledning over telefon om du måtte ønske det. Monteringsbeskrivelsen på norsk er detaljert med bilder og illustrasjonen som enkelt forklarer monteringsprosessen. Vi kan også tilby å stille med monteringsleder hos deg om ønskelig (dette til ekstra kostnad).

Hva trengs av utstyr for å montere en hall?

Utstyr som trengs er hovedsakelig vanlig håndverktøy som pipenøkkelsett, tenger, hammer/slegge, tau osv. Du må også ha lift tilgjengelig under montasjen. Det er en fordel å ha en muttertrekker tilgjengelig da dette letter arbeidet med skruing.

Hva koster det å få hallen montert?

Pris på montering er helt avhengig av størrelse på hallen samt hvilke fundamentsløsninger som skal benyttes. Send oss en forespørsel på hallstørrelsen du ønsker så regner vi en konkurransedyktig pris til deg.

Kan dere lage haller på andre mål?

Vi kan levere haller med andre mål på bestilling. Ta kontakt med oss så finner vi løsninger for deg som passer ditt behov.

Hvor mye snølast tåler hallen?

Hallene er dimensjonert for å tåle en vanlig norsk vinter. Det er forøvrig viktig å etterse hallen ved kraftig snøfall. Det er også viktig at man etterstrammer PVC duk ved store temperatur svingninger.

Hvor lang leveringstid er det på en hall?

De fleste standard hallene har vi som regel på lager klar for levering. Ved spesialbestillinger må der regnes mellom 3-4 måneders leveringstid.

Kan jeg velge farge på hallen?

Vi kan tilby mange forskjellige fargekombinasjoner på hallene våre. Ta kontakt med oss, så finner vi fargen du ønsker.

Kan jeg ha min egen logo på hallen?

Vi kan tilby våre kunder eget design på hallen. Ta kontakt med oss så finner vi designet du ønsker.

Hvor lang levetid er det på hallene deres? 

Levetiden på en hall er avhengig av flere faktorer, slik som kvaliteten på duken, vedlikehold samt det ytre miljøet hvor hallen er plassert. Normalt vil en hall ha minimum 10-15 års levetid basert på normalt vedlikehold. Det er også mange eksempler på haller som har stått mye lenger uten problemer.

Kan lagehallene isoleres?

Ja, vi kan levere isolasjon. Isolasjonen leveres på rull, er lett å jobbe med, tar liten plass og har en isoleringseffekt tilsvarende 10 cm standard isolasjon. Spør oss gjerne om mer info.