Belysning

Vi tilbyr også belysning, slik at du på en enkel måte kan få lys i hallen din.

Vårt hovedfokus når vi har valgt produkter er at det skal være en enkel og god løsning for deg som kunde, men som fungerer godt!

Lyskilder avgir ulike typer av lys. På den ene side av spekteret er lamper som gir et mykt, varmt og litt gult lys. I den andre finner vi lampene som avgir et skarpt, kjølig og hvitt eller blått lys. Forskjellige lyse farger gjør at den virker varmere eller kjøligere. Derfor er det viktig å være oppmerksom på fargetemperatur når du kjøper en ny lyskilde. Fargetemperatur måles i Kelvin (K).

  • Varmhvitt lys (mindre enn 3000 K)
  • Universalhvitt (3300 til 5300 K)
  • Dagslyshvitt (mer enn 5300 K)

Vi tilbyr fleksible LED lys som kan festes i taket. De kan enkelt klippes til, og er beregnet for utendørs bruk. Våre lys er oppgitt til 6000 K (dagslyshvitt). De har en fargetemperatur tilsvarende normalt dagslys.

IP er en internasjonal klassifisering som viser hvor godt beskyttet en elektronisk enhet er mot inntrenging av støv og vann. IP-klassen består av et tosifret nummer. Våre produkter er oppgitt til IP65.

IP65 betyr at produktet har en støvtett innfatning og beskyttelse mot kraftig regn. Dette betyr at lampen også kan settes opp frittstående, altså uten overbygning. 

 

 

 

Det er ikke behov for transformator! Og de kommer med støpsel som du kan plugge rett i kontakten. LED type COB (som er mer fleksibel en SMD.) De er selvfølgelig CE merket.

Ønsker du å bestille? Klikk deg inn på produkter og tilbehør, eller trykk HER