NYHET FRA EASY GRUPPEN AS

NYHET FRA EASY GRUPPEN AS

Vi er et firma i sterk utvikling, som stadig ønsker både å forbedre oss og tilby våre kunder flere alternativ. Hallene vi tilbyr er et veldig godt alternativ til mange av våre kunder, og er blitt svært godt mottatt i markedet. Men for de kunder som synes en hall i PVC blir litt "enkel", men samtidig ikke ønsker å investere i et fullverdig bygg, så har vi sett på ulike alternativ.

I samarbeid med Protan-Elmark i Polen har Easy Gruppen AS gleden å presentere en genial løsning der vi har kombinert bruken av sandwichpaneler og PVC duk.

Her får du en svært solid og kraftig hall, som kombinerer fordelene med sandwichpaneler og PVC - slik at du får et rimeligere og svært godt alternativ til et tradisjonelt bygg.

Hallen er produsert med materialer av høyeste kvalitet og gjentatte ganger testet i Protan Elmark laboratorier. Dimensjonert i henhold til NS-EN 1090-3, Eurocode 9. Teknisk dokumentasjon er inkludert. 2 års garanti!

Leveres som standard dimensjonert for 250 kg snølast, 29m/s vind - andre snølaster og vindlaster tilgjengelig på forespørsel.

Rask levering, rask montering, og enkel å flytte om ønskelig.Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig hallprat!

Tilbake til bloggen