Vi har fått Trust Pilot!

Vi har fått Trust Pilot!

Vi i Easy Gruppen AS har som mål å være en konkurransedyktig utfordrer til våre etablerte konkurrenter som leverandør av plasthaller til både bedrifter og privatmarkedet. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge oss.

Våre kunders meninger betyr mye for oss! Derfor har nylig etablert Trustpilot for å samle inn kundeanmeldelser. Trustpilot er en åpen, uavhengig online anmeldelsesplattform der enhver forbruker med en kjøps- eller serviceopplevelse kan anmelde en bedrift.

Har du vært i dialog med oss eller handlet hos oss? Erfaringen din er viktig for oss, enten den er positiv eller negativ!

Da håper vi at du vil bruke to minutter av din tid til å skrive om oss. (Pris, leveringstid, kundestøtte, oppfølging, brukervennlighet osv). 

Skriv gjerne din mening om vår service, klikk her

Bruk gjerne emneknaggen #easyhallen på Facebook, Instagram eller andre sosiale medier dersom du skulle ha interesse av å vise frem hallen din.

Skulle du mot all formodning ikke være fornøyd, så er du selvsagt velkommen til å kontakte oss per e-post eller telefon. Du kan velge om du ønsker å sende en e-post til salg@easygruppen.no eller ringe oss på vårt telefonnummer 700 100 22.

På forhånd tusen takk for din tilbakemelding!

 

Trust Pilot

Tilbake til bloggen