Fordeler med akrylbehandlet PVC!

Fordeler med akrylbehandlet PVC!

Alle våre haller leveres med 900 g PVC duk av høy kvalitet, som er behandlet med akryl. 

Hvorfor har vi valgt å velge denne løsningen som standard?

Selv om det koster litt mer i innkjøp, så ønsker vi rett og slett å gjøre det EASY for deg som kunde å velge oss! Slik vi ser det, så kan de ekstra fordelene det gir, som økt holdbarhet og bedre fargebestandighet, være verdt investeringen avhengig av bruksområdet og behovene dine.

Akryl er et materiale som kan brukes i kombinasjon med PVC-duken for å gi ekstra fordeler. Her er noen fordeler med å bruke akryl på PVC:

  1. Økt holdbarhet: Akrylbelegg kan forbedre PVC-dukenes holdbarhet og motstand mot slitasje. Akryl er kjent for sin høye styrke og motstandsdyktighet mot værforhold, inkludert UV-stråler. Ved å bruke akrylbelegg på PVC-duken, kan den bli enda mer robust og tåle lengre brukstid.
  1. Bedre fargebestandighet: Akrylbelegg kan bidra til å bevare fargen på PVC-duken over tid. Akryl er kjent for sin gode fargebestandighet og evne til å motstå falming forårsaket av sollys og andre miljøfaktorer. Dette betyr at PVC-duken vil beholde sitt estetiske utseende og fargeintensitet lenger.
  1. Økt vanntetthet: Akrylbelegg kan forbedre PVC-dukenes vanntetthet. Akryl er naturlig vannavstøtende og kan bidra til å forhindre at vann trenger gjennom PVC-duken. Dette er spesielt viktig for lagerhaller eller andre strukturer der beskyttelse mot fuktighet er avgjørende for å opprettholde varenes kvalitet.
  1. Enklere rengjøring: Akrylbelegg kan gjøre PVC-duken enklere å rengjøre og vedlikeholde. Akryl har en glatt overflate som gjør det vanskeligere for smuss og skitt å feste seg. Dette betyr at rengjøring av PVC-duken med akrylbelegg kan være raskere og mer effektivt. At duken er glattere gjør også at snø sklir lettere av duken.
  1. Estetisk: Akrylbelegg kan gi PVC-duken et mer attraktivt utseende. Den kan gi PVC-duken en jevn og glansfull overflate. Dette kan bidra til å forbedre utseendet på lagerhallen og gi et mer profesjonelt inntrykk.

 

 

Tilbake til bloggen