Ny kontrakt på leveranse av hall

Ny kontrakt på leveranse av hall

Easy Gruppen AS har nylig inngått avtale med CCB om leveranse av en ny lagerhall.

CCB er en ledende tjenesteleverandør til olje- og gasssektoren. CCB leverer hovedsakelig grunnleggende støtte, logistikk, eiendoms- og vedlikeholdstjenester. De har virksomheter lokalisert på Ågotnes, Kollsnes, Mongstad og i Sandnessjøen langs Helgelandskysten. 

Easyhallen Maxi-Pro kan leveres i flere ulike størrelser, og denne er på hele 25x70 meter. Hallen er planlagt montert på Ågotnes høsten 2024.

Easyhallen Maxi-Pro er en hall produsert i galvanisert stål, med duk i PVC. I tillegg vil hallen leveres isolert, og med porter og dører.

Easy Gruppen AS besørger via samarbeidspartnere både byggesøknad og grunnarbeid, og står også for levering og montering av hallen.

Denne hallen er beregnet i henhold til kravene i NS-EN 1993 for design av stålkonstruksjoner (Euro kode 3), og oppfyller alle lokale krav til vind- og snølast. 

Vårt mål i Easy Gruppen AS er å være en være en konkurransedyktig utfordrer til våre etablerte konkurrenter som leverandør av plasthaller til bedrifter og privatmarkedet. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å velge oss. Målsetningen vår skal sikres ved å ha fokus på teknisk kvalitet og priser, og ved å gjøre det EASY for våre kunder og velge oss. Vi har som mål å skape verdier for våre kunder ved å tilby en effektiv totaløkonomi gjennom rimelige og fleksible løsninger. Vi er blitt veldig godt mottatt i markedet, og jobber hver dag for å kunne levere gode løsninger til våre kunder.

Vi i Easy Gruppen AS er stolte over å kunne levere denne hallen til CCB.

Vi takker CCB for tilliten, og gleder oss til å overlevere hallen!

Tilbake til bloggen